Keretek


 • Fa képkeretlécek  A természetes anyag melegsége miatt a legkedveltebb és a leggyakrabban használt képkeret alapanyaga a fa. Ebből a legnagyobb a választék profil, szín és felületkezelés szempontjából. Mennyiség függvényében egyedi igényeket is kézséggel kielégítünk színben és kivitelben egyaránt.

 • Fém képkeretlécek  Az alumíniumból készült képkeretek viszonylag új keletűek. Megjelenésük óta a modern képkeretezés nélkülözhetetlen elemei, amelyek az irodák, galériák, grafikusok és fényképészek körében rövid időn belül nagy népszerűségre tettek szert.

 • Műanyag képkeretlécek  A kilencvenes évek közepe óta kísérleteznek a világ legnagyobb képkeretgyártói minőségi műanyag képkeretek előállításával, nem kevés sikerrel, hiszen ez napjaink legdinamikusabban fejlődő képkeret fajtája. Esztétikai hatása vetekszik a fából készített képkeretekkel, árfekvése viszont lényegesen kedvezőbb.

 • Clips-keret  A clips-keret lehetővé teszi, hogy képeinket keret nélkül rakjuk ki a falra vagy állítsuk asztalunkra egy műanyag kitámasztó segítségével. A clips-keret egy farostlemezből és üveglapból áll, melyeket fémkapcsok tartanak össze. A kép a farost és az üveg közé kerül, ízlés szerint egy vékony paszpartuval kiegészíthető. Vízszintes és függőleges függesztés egyaránt alkalmazható. A kitámasztó maximum 30×40 cm-es méretig használható. Standard és egyedi méretben is gyártjuk normál és antireflex üveggel. Nagyobb méretben súlya és törékenysége miatt kevésbé ajánlott.

Munkagépeink, amikkel a tökéletes eredményre, és minőségre törekszünk
 1. Gérvágó automata
 2. Körfűrész 10- 45 fokig
 3. Képkeretösszeállító
 4. Paszpartu vágás
A keretezés munkamenete:
 1. Alapanyag
 2. Profilozás
 3. Felületkezelés
 4. Fóliázás
 5. Aranyozás
 6. Félkész termék